hvordan å få øye på en forfalsket Titleist AP2 jern

hvordan å få øye på en forfalsket Titleist AP2 jern

Titleist AP2 strykejern er noen av de mest kopierte klubber på markedet i dag. Masse markedsføring distributører verden produsere disse klonet klubber og Titleist har begynt å søke juridisk gjengjeldelse. Det er noen ting du kan gjøre når du kjøper AP2 strykejern som vil hjelpe separate mest piratkopierte klubber fra autentiske

Du trenger:. . .
Titleist AP2 strykejern


1

Kjøp fra godkjente leverandører bare. Titleist klubbene er kun selges av autoriserte forhandlere Titleist --- golfbaner, golf spesialbutikker og enkelte sportsbutikkene. Internett auksjon nettsteder og loppemarked salg er helt uvedkommende.
To.
Finn de fem-sifrede serienummeret på 6 jern bare, hvis du kjøper et standard sett. Hvis du kjøper et egendefinert sett, bør hver klubb har et serienummer ved foten av sjakten, like over hodet.
Tre.
Finn strekkoden klistremerke på grepet, som leveres som standard med alle nye klubber.

Tips og advarsler


 • Den beste måten å sikre at innkjøp av autentiske Titleist klubbene er å kjøpe direkte fra selskapet, enten på nettet eller fra en godkjent leverandør. De fleste forfalskninger kan bli oppdaget ved hjelp av denne fremgangsmåten, men noen har blitt så perfekt at intet mindre enn å sende din klubber til Titleist for verifisering kan prøve dem for å være forfalsket.
 • Hvis vedkommende du har kjøpt piratkopiert AP2 strykejern, Titleist oppfordrer deg til å rapportere saken. De fleste online auksjon nettsteder har retningslinjer for å beskytte kjøpere og innpode noen form for refusjon. Titleist, derimot, kan ikke kreve ansvar for eventuelle ulovlige klubber kjøpt utenfor sine godkjente leverandører, og kan ikke refundere kjøpere.


 • relaterte artikler


  Idrettslaget team fundraising ideer
  hvordan få den perfekte golf swing
  tennis leirene i Australia
  Klubben volleyball turneringer i Illinois
  Hvordan knytte baseball sko
  NCAA våren fotballtrening regler
  fjerning av mugg fra hockey-utstyr
  hvordan en tennis ball maskin fungerer?
  hva er målene for en Speedo badedrakt?
  hvordan du installerer en Shimano Sora