hansker for å hjelpe en quarterback grep ballen

hansker for å hjelpe en quarterback grep ballen

Fotballspillere i nesten hver posisjon bruke hansker for å holde hendene varme under tøffe værforhold og få et større grep når mottar ballen. . Quarterbacks har vært et unntak, og vanligvis unngått alt som kan påvirke nøyaktigheten av sine kast. Alternativer nå eksisterer, men som spesifikt gir quarterbacks beskyttelse for hendene uten å svekke effektiv spilling.

Cutters Fotball Quarterback Hansker

En av de eneste selskapene å gjøre hansker spesielt for quarterbacks, tilbyr Cutters varemerkebetegnelsen "Ultra- tynne C-Tack "integrert grep som bidrar til å gi strammere spiraler og raskere passerer. Skulle hansken miste sin klissete over tid, et enkelt sveip av en fuktig håndkle kan gjenopprette det tilbake til nytte.

Schütt DNA Red WR /QB /RB Fotball Hansker

Denne all-round hansken hjelpemidler i bedre ball- håndtering, noe som gjør det en favoritt blant mange mottakere, kjører ryggen og quarterbacks. Den borrelås skaper en personlig passform, mens lyset tettheten av hansken i seg selv gir en behagelig "ekstra hud" stil følelse.

Non-kaster Hand hansker

I følge The New York Times, quarterbacks eksempel Ben Roethlisberger og Tom Brady ofte eksperimentere med ulike kombinasjoner av hansker i arbeidet med å etablere hva som fungerer best for dem. Noen spillere bruker en standard fotball hanske på sine ikke-kaster hånden, slik som Nike Vapor Trail 2. 0, for å minimere fumbles under låses eller når en rask scramble er nødvendig under en blitz. Siden denne gevinsten i kontroll ikke påvirker deres kaster hånden, quarterbacks mer vanlig å ta denne en-hansker tilnærming versus dekker begge hender.


relaterte artikler


butterfly regler
hvordan du tester klone golfkøller
hvordan du justerer bremsen på en Trek 4100
sykkelhjelm regler i Missouri
offentlige svømmehaller som er tilgjengelig for rullestolbrukere i st louis
hvordan å skifte en Shimano chainring
hvordan spille fotball: Målet med spillet
hvordan du søker om stipend sport i usa
Hvordan kan jeg skifte ut duken i en Doughboy 24 fot bassenget?
golf vekttrening øvelser