Slik starter en ABA basketball team

Slik starter en ABA basketball team

The American Basketball Association er en basketball liga som ble grunnlagt i midten av 1970-tallet i regi av National Basketball Association. I dag opererer ABA med samme navn, men under et nytt firma og filosofi. Den nåværende ABA liga spilles på en mindre liga-nivå som et utgangspunkt for spillere å holde i live sine drømmer om å spille profesjonell basketball. Den ABA består av mer enn 50 lag over hele USA

Du trenger:.
Coaching ansatte
. Office ledelsen.
Spillere.
Uniformer.
Utstyr.
Kontantbeholdningen.


en.
Kontakt ABA kontoret direkte plassert i Indianapolis. Kontoret skal bidra til å fastsette hvilke markeder er tilgjengelig for å starte opp et team. Du bør også be om en søknad og det vil være en franchise avgift . . Du trenger ikke å presentere en formell forretningsplan til liga fordi driften av franchise er igjen opp til laget eier, ikke i ligaen. Team eiere bare betale for privilegiet av å bruke ABA navn og logo.
to.
Velg et navn for laget ditt. Ved hjelp av en Internett-søk funksjonen, skriver i en web domenenavnet du vil ønske. Velg en hosting selskap eller domene forhandler for å kjøpe domenet. Det er flere selskaper som tilbyr rimelige hosting-pakker. Forskning disse selskapene, og velge hvilken passer best for dine behov. Du kan gjøre det samme for selskaper som tilbyr webside maler for salg.
Tre.
Se etter en arena der gruppen kan øve og spille sitt spill. Dette kan være et samfunnshus treningsstudio eller en lokal arena. Forhandle frem en leieavtale eller en per-bruker må betale, samt diskutere eventuelle andre elementer knyttet til bruk av innretningen. Spør etter tilgjengelige datoer i løpet av de månedene ligaen er i sesong. Hvert lag er ansvarlig for å lage sin egen plan, gjør ligaen ikke tilby denne tjenesten. Kontakt staten å finne ut dine forsikringsbehov.
Fire.
Utleie coaching og ledelse. ABA turnusplaner består av 10-12 spillere. En hovedtrener og to assistenter trenere skal gi nok lederskap og pedagogiske ferdigheter. Når du holder tryouts, skal presidenten i laget og direktør for spillerutvikling være til stede for å måle talent. Rekruttere spillere fra lokale høgskoler og plassere annonser i lokalavisen annonsere team tryouts.
Fem.
Kjøp av uniformer, baller og annet utstyr. Sørg for at dine spillere har riktig beskyttelse for å unngå så mange skader som mulig. Kontakt lokale sportslige gode butikker.
6.
Market laget ditt. Søk lokale bedrifter til å sponse laget ditt. Tilby gratis billetter for å tiltrekke seg fans, mange av dem kan være skeptiske om produktet på banen. Vær aktiv i samfunnet for å bidra til å bygge en lojal fanskare.
7.
Hire et selskap til å bygge ditt nettsted. Arbeid med dem på design, layout og informasjon du ønsker å presentere. Du vil ønske å plassere for eksempel informasjon som spiller profiler, statistikk, tidsplaner, team kontaktinformasjon, merchandise til kjøp og salg av billetter på nettsiden. Lag en seksjon for nyheter og annen informasjon for å holde fansen oppdatert.
8.
Kontakt den lokale avisen. Ring idrett redaktør i avisen og sette opp et intervju for å diskutere levering av spillet resultater hvis papiret ikke kan dekke dine spill live. Finn ut avisens tidsfrister. Kontroller at du har en nøyaktig e-post til å sende spillet resultater og statistikk. Hvis mulig, tilby å ta bilder i tilfelle sportsdelen har plass til å kjøre kunst.


relaterte artikler


hvordan du bytter bakhjulet snakket på en 10-speed sykkel
snøscooter løyper i nærheten Tigerton, Wisconsin
hvor å sjekk størrelser for hockey hansker
hvordan søke idrettspsykologi i college idrett
tennis leirene i canada
den beste tennis leirene for barn
hvordan å lage en armbrøst og piler
hva skal til for å spille i NFL?
volleyball regler om heiser
øvelser for å kjøre raskere på din 40 tiden