hvordan du justerer et gear shifter

hvordan du justerer et gear shifter

Giret Shifters på din vei eller fjell sykkelen tjener en viktig hensikt. Den gear shifter trekker og skyver en kabel som går til giret, som igjen flytter kjedet til de ulike tannhjul, endring pedalling problemer. Hvis girspaken er ute av justering, vil imidlertid sykkelen ikke skifte riktig i gir, gjør for en frustrerende og vanskelig tur. Lær hvordan du justerer girspaken på sykkelen, og aldri håndtere en ut-av-justering shifter igjen

trenger Du:
5mm sekskantnøkkel.
Needle nebbtangen.


en.
Sett sykkelen i et eget arbeid stå eller stasjonær trener slik at du kan snurre bakhjulet mens du arbeider. Dette er nødvendig for å gjøre noen skikkelig justeringer.
To.
Spin skrur av sykkelen og skifte til det laveste gear på shifter. Tilbakestill fat adjuster av shifter ved å spinne den med urviseren til den stopper.
Tre.
Løsne giret-kabelen slutte å bruke en 5mm sekskantnøkkel. Trekk kabelen stram i kabelen slutter å bruke et par nål nesen nebbtang. Med den ledige hånden, skru kabelen stopp.
Fire.
Spin skrur av sykkelen frem og gire ned ett gir, ved å bruke shifter på styret. Se giret på baksiden av sykkelen. Kjeden bør flytte over en brikke til neste-største cog. Hvis den ikke flytter, vil fat adjuster må justeres.
Fem.
Fortsett spinne skrur av sykkelen og vri fat adjuster på shifter mot et lite beløp på en tid. Når kjeden flytter til neste-største cog, vri fat adjuster ytterligere en fjerdedel av en sving.


relaterte artikler


hvordan du installerer en Shimano Ultegra 6600 gear kabel
hvordan bruke et biljardbord følte reparasjonssett
hvordan å lage en hjemmelaget rifle benk hvile
lære barna hvordan å bruke startblokkene i sprint
triathlon våtdrakt sammenligning
forskjellige basketball crossovers
hvor å fastsette en tredemølle belte som ikke vil flytte
måter å vise spore bånd
burde jeg voks min golf club aksler?
hvor stor bør en softball hanske være?