hva er de beste ski stedene i California med barn?

hva er de beste ski stedene i California med barn?

Det finnes mange skiområder i California, og mange er rettet mot familier med barn. Resorts tilbyr gratis heiskort for under 5-åringer, og mange har rabatterte pakker og undervisning for barn i alle aldre. Foreldre kan ha en pause mens barna sine ta leksjoner eller gjøre aktiviteter i sitt eget område, så de er under tilsyn av kvalifisert personale.

Northstar At Tahoe

The Northstar resort i Lake Tahoe tilbyr vinter og sommer aktiviteter med barn i tankene, kan hvem som ri heisene gratis i sommer. I tillegg til ski, snowboard, langrenn og telemark ski, er det også rør. Skøytebanen er gratis for voksne og barn. I Kids 'Adventure Parks, er terrenget skalert ned slik at barna kan øve på slag og i raviner. Familier liker geocaching, skattejakt ved hjelp av teknologi av global posisjonering.

Mammoth Ski Resort

The Mammoth Ski Resort forenkler ski, snowboard, langrenn, snowcat turer og andre vinteraktiviteter. Barn av 6 år og under ski for gratis og de kan få barnet gruppetimer på ski og snowboard skole. Klassene er for 5-til 12-åringer av alle evne og inkluderer ski eller snowboard utleie, hjelm, heiskort og lunsj

Dodge Ridge Winter Sports området

The Dodge Ridge Winter Sports Areal for ski og. snowboard gir gratis heiskort for barn 5 år og under. Sesongkort er også gratis med en betalende voksen. Ski-og snowboard skole driver undervisning for 4-til 12-åringer, og pakken inkluderer leie utstyr, lunsj og snacks. Kids Club er et program for hele sesongen som inkluderer leksjoner med utstyr, lunsj og snacks. Den Snowplay Programmet er laget for barn i alderen 4 til 6, og omfatter utstyr, heiskort, og ernæringsmessige lunsj og snacks. Programmet kjøres i ferietiden og i helgene.

Snow Valley Mountain Resort

The Snow Valley Mountain Resort har operert siden 1937 og det er populært med ski og snowboard familier. Barnas programmer er tilgjengelig for halv eller hel dag økter og inkluderer leksjoner, utstyr, heiskort og lunsj. The Family Fun Pack alternativet gir familier med barn og tenåringer rabatterte priser. Barn i alderen 6-12 nyte ri i Snow Valley Mini Snøscooter Park. For barn ikke klar for ski eller snowboard, det er aking i Snow Play-området. The Children's Learning Center tilbyr programmer for alderen 4 til 11 og det er gruppetimer i alderen 12 og oppover. Barn i alderen 6 og under får et gratis heiskort med en betalende voksen.


relaterte artikler


gratis golf hybride posisjon tips
hvordan du bruker Shimano gir
hva er forskjellen mellom 32-eikers & 24-eikers sykkel hjul?
hvordan gjøre sykkelen hopp
par tre golfbaner i las vegas
hvilken størrelse softball bat trenger jeg?
hvordan å lage en innvendig batting buret
treningsøkter for å øke hastigheten balltre
hvordan gjøre en god rampe
bærbare pitching haugen instruksjoner