grafalloy ProLite 35 spesifikasjoner

grafalloy ProLite 35 spesifikasjoner

En av verdens ledende produsenter av sjakter for golfklubber, Grafalloy lager produkter blir brukt av spillere på PGA, Nationwide og europeiske turer. Grafalloy produserer aksler for Miznuo, Nike, Titleist og en rekke andre ledende golfklubb produsenter. Den ProLite 35 er den mest suksessrike Ultralight grafitt akselen i PGA Tour historie.

ProLite 35

Det ProLite 35 har en lav-dreiemoment design, som gjør det ideelt for golf sterkeste spillere. Den ProLite 35 er tilgjengelig med ekstra stive, stive eller vanlig flex og er 46 inches lang. Spissen diameter varierer fra 0. 335 inches til 0,35 inches, og rumpe diameter er enten 0,6 inches eller 0. 605 inches. Sjaktene produserer et dreiemoment på 3,5, veier mellom 62 og 66 gram, og generere en lav ball flyreise.

ProLite 35 HL

Den ProLite 35 HL er en myk-spissen versjon av ProLite 35. Den HL-modellen har en lav kick punkt som gir spillerne en større lansering vinkel å optimalisere avstand uten å redusere kontroll eller nøyaktighet. Den er tilgjengelig med en vanlig, stiv eller senior flex og er 46 inches lang. Spissen har en diameter på 0. 335 inches, mens butt har en diameter fra 0. 595 inches til 0,6 inches. Sjaktene generere et dreiemoment som spenner 4,2 til 4,8 og produsere en lav ball flight. Den ProLite 35 HL veier mellom 61 og 66 gram.

Technology

Den ProLite 35 er utstyrt med Grafalloy's System 9 teknologi. Den er utviklet for å beregne frekvens, vekt, tips utslag, balansepunkt, stivhet og torsjonspåkjente profiler basert på flagget design, materialer, fiber vinkel og verktøy. Den ProLite 35 er også begunstiget av selskapets Ultra High Modulus-teknologi. De grafitt fibrene er dobbelt så stive som de er i de fleste golf skaft, som hjelper generere lett, lavt dreiemoment og lav spinn sjakter.


relaterte artikler


hvordan å bære en singlet
Hvordan kan jeg rengjøre svarte baseball hatter?
hvordan du åpner en klokke tilbake batteri
Reglene for juridisk kontakt i volleyball
bryting hårnett regler
tennis leirer i Brevard County, Florida
hvordan du bytter shifter kabel i et Shimano Deore
anbefalte Skeet hørselvern
boksetrening i gymsalen
Hva er fordelene med speed bag trening?