hvordan sette en R7 draw driver

hvordan sette en R7 draw driver

Med hundrevis av forskjellige drivere tilgjengelig, kan det være vanskelig for en golfspiller å finne den som passer best for spillet sitt. Teknologien i driverne gir golfere mange alternativer å velge mellom. De fleste sjåførene er satt i nøytral posisjon, noe som betyr at klubben står overfor er firkantet når du ser på det. Tour sjåfører har en litt åpnet klubbens ansikt, noe som bidrar til lavere handicap golfere arbeid ballen. Tegn sjåfører har en litt lukket klubb ansikt for golfere som sliter med slicing ballen. Den TaylorMade R7 draw-driveren er et godt eksempel

Instruksjoner


en.
Øv treffer R7 Draw sjåføren på driving range. Siden klubben ansiktet er lukket, vil den ha et annet utseende når du setter opp for å treffe ballen.
To.
Ikke endre standpunkt, eller oppsett som du nærmer deg ballen. Den lukkede ansiktet kan være litt forstyrrende fordi det er annerledes enn det du er vant til å se.
Tre.
Sett ballen litt foran holdning din. Hvis du er en høyrehendt golfspiller, og deretter sette ballen nærmere din venstre fot. Hvis du er en venstrehendt golfer, sette den nærmere høyre fot.
Fire.
Bruk det samme sving som du ville gjort med en vanlig sjåfør. På grunn av den tå kanalen i klubben hodet, er vekten mer rettet mot hælen. Som lar deg generere mer klubb-head speed på tå, slik at du enklere kan kvadrat klubben på virkningen med ballen.
Fem.
Ikke prøv å tvinge noe, bare la klubben gjøre jobben. Når du prøver å få ballen tegne, kan du ende opp over-korrigere og hooking ballen. Teknologien i R7 uavgjort vil bidra til å redusere din del så du vil treffe rettere og lenger stasjoner.


relaterte artikler


hvordan å kjøpe en Bakgir
basketball skyting tutorial
hvordan å kjøpe en tysk Luger
retninger for en sykkel luftpumpe
grunnleggende regler for løpebane
hvordan de skal overleve når ekstreme skysurfing
Slik wire en klubb bilbatteri
alternativer til neopren
golfklubber i Albany, New York
militære golfbaner i Sør-California