hvordan du tar fotball bilder

hvordan du tar fotball bilder

Sport fotografering kan være en utfordring for selv en erfaren fotograf, og fotball fotografi utgjør en enda større utfordring. Fange det perfekte fotball bildet krever timing, posisjonering og litt flaks. Skyting et bevegelig mål som en fotballspiller er en utfordring i seg selv, legge i potensielle vær spørsmål, rene størrelsen på fotballbanen og selvfølgelig faren for å stå på sidelinjen gjør fotball fotografering en vanskelig oppgave.

Trenger du :
En kvalitet kamera, helst en med høy lukkertid.
Kraftig zoomobjektiv.
Monopod.


en.
Finn et bra sted å sette opp. Den beste plasseringen ville være midtbane på begge sidelinjen, men under de fleste omstendigheter dette er ikke et alternativ. På college og profesjonelle nivået de fleste fotografer ligger bak hver ende sone. Hvis du er på tribunene, prøve å finne et sete hvor du har et klart bilde av hele feltet uten noen hindringer foran deg.
To.
Still kameraet på 800 ISO eller høyere. Player bevegelse på en fotballbane er ekstremt rask, så å bruke en rask lukkertid er viktig for å fange det perfekte bildet.
tre.
Skyt ballen. Det mest spennende aspektet ved enhver fotball spille skjer ofte til spilleren med ballen. Som spiller utvikler følger ballen enten det er med en spiller eller i luften. Prøv å midtstille skutt på spilleren med ballen. Hvis ballen er i luften fokus på spilleren prøver å fange den.
Fire.
Skyt tidlig og skyte ofte. Siden fotball beveger seg på et slikt høyt tempo, er det viktig å forutse skutt og skyte tidlig. Hvis du venter til det perfekte øyeblikket, er sjansene skuddet allerede har gått deg forbi. Å øke lukkerhastigheten på kameraet lar deg ta bilder i rask rekkefølge slik at det er bedre å begynne å skyte for tidlig enn for sent.
Fem.
Ta en rekke bilder. Mens skyting handlingen i stykket er alltid viktig, er det like viktig å skyte de andre aspektene av fotball. Bare fordi stykket er over betyr ikke at det er ikke et godt bilde å ta. Spillere 'uttrykk på feltet eller deres handlinger på sidelinjen kan gjøre store bilder. Shots av trenere, publikum, dommer eller til og med maskoten kan alle gjøre for en flott bilde.

Tips og advarsler


 • Sjansene er, hvis du er satt opp på det feltet du er bak den ene enden sone og spillerne er på motsatt ende av feltet en god del av tiden. Hvis du ikke har en kraftig nok zoom til å få spillet action, bruke den tiden til å ta bilder av publikum, cheerleaders eller trenere.
 • Vær oppmerksom på hvor handlingen skal til enhver tid. Står på sidelinjen kan sette deg i fare, og ikke betaler oppmerksomhet kan resultere i en kollisjon og muligens en skade.


 • relaterte artikler


  Hvordan kan jeg fjerne mugg fra sportsutstyr?
  navaho stick spill
  sand volleyball øvelser
  hvordan størrelsen rullehockey skøyter
  hvordan å balansere en v brems
  hvordan å bygge en tre skyting barrikadere
  hvordan du installerer en Shimano chainring
  styrketrening programmer for pro basketball
  når ble streetball begynne?
  hvordan å kjøpe en kvinners sykkel