hvordan du søker om stipend sport i usa

hvordan du søker om stipend sport i usa

Søker om idrett stipend i USA er den enkle delen. Den vanskelige delen blir tildelt stipend. Mange søker etter tilgjengelige stipend hvert år i sporten sin, men få er tildelt penger, fordi konkurransen er så høy blant high school idrettsutøvere. For å bli vurdert etter en idrett stipend i USA, må du ha gode nok karakterer til å komme inn college, evne som vil oversette til suksess på høgskolenivå, motivasjon til å jobbe mot å få et stipend, og eksponering for college trenere og rekrutterere.
en.
Lag en liste over høyskoler du ønsker å gjelde for. Listen bør fylles ut av å vurdere plassering og akademikere i tillegg til friidrett. Også vurdere undervisningen og delingen av skolen. Start med skoler i en ideell beliggenhet og armen ut til du har en liste på 25-50.
To.
Få navnet på hovedtrener for sport din. På listen bør du sette navnet på treneren for din sport så vel som deres postadresse og e-postadresse i tillegg til navnet på skolen. Denne informasjonen kan bli funnet på friidrett nettsiden til høgskolen.
Tre.
Forbered Idrettsstipend søknaden materialer. Din materialer bør inneholde et mål brev, CV, opplysninger og spill film. Målet brevet skal inkludere din hensikt med å sende materialene, som søker etter en idrett stipend. Din CV bør listen din prestasjonene i sport, og i klasserommet. Den gjenoppta kan også inneholde referanser. De opplysninger bør inneholde din kontaktinformasjon, inkludert adresse, telefonnummer, e-postadresse, stilling, fødselsdato, høyde og vekt. Spillet film skulle være klipp av noen av dine beste øyeblikk fra den siste sesongen.
Fire.
Mail ditt materiale. Mail programmet pakker til trenerne på målet skoler. Følge opp ved å sende en e-post til hver trener i to uker for å sikre at de fikk ditt materiale.

Tips og advarsler


 • Søk om Idrettsstipend minst ett år før forventet startdato i college.
 • Du kan aldri høre tilbake fra noen av de trenerne som de ikke kan være interessert.


 • relaterte artikler


  hvordan du installerer en tung bag
  samfunnsmessige effekter av sport på små barn
  europeiske basketball regler
  NFL playoff regler for fastsettelse av tidsplan
  arrow Fletching typer
  hvordan å lære av ekstreme skysurfing videoer
  basketball perimeter øvelser
  hva er Solheim Cup?
  om wilson H5 tennisracket
  cheerleading sikkerhetsregler