hvordan du kan lage din egen tent arrow nocks

hvordan du kan lage din egen tent arrow nocks

En Nock er den lille delen på Fletching slutten av en pil som rommer bowstring å hindre gli og misfiring. Hvis du ofte gå på jakt om natten, er et nyttig tillegg til din vanlige Nock en trykksensitiv lys. Du kan lage din egen tent nocks som slår seg på når pilen er drevet fra baugen og er like lett slått av når du hente pilen. Nytten av tente Nock er at du kan alltid finne pilen i den mørkeste steder, selv om den går ut av kurs.

Du trenger:
Bor
. Clear tonet Nock.
Elektrisk drill.
Push /pull LED.
Lim.
Standard Nock.
Vise.
Baufil.


en.
Sett spissen av et bor gjennom åpningen av en farget Nock. Bor gjennom den lukkede enden av Nock til du har en ren åpning.
To.
Hold LED i fingrene og forsiktig gjelder lim over tente enden av den. Du må være nøye med å holde lim bare på lyset, ikke på skaftet av LED.
Tre.
Skyv limte enden av lyset inn i boret Nock så langt det vil gå. Langsomt for å unngå spredning limet overalt inne i Nock.
Fire.
Plasser en annen standard Nock i en skrustikke med stopp enden vender opp. Klipp av stopp fra resten av Nock ved hjelp av en baufil. Du trenger en ½ tommers stykke fra Nock.
Fem.
Fyll stoppe deg kutte av andre Nock med lim og press unlighted slutten av LED inn i limet. Tørk bort limet som lekker ut med en klut.
6.
Vent til limet tørke før alle delene er godt festet. Sand stopp ned med sandpapir til det er glatt og passer rent inn i pilen.
7.
Sett den Nock stopp inn i enden av pilen og linje opp enden av Nock og Fletching på pilen. Skyv Nock inn på pilen så langt det går.

Tips og advarsler


 • Practice skyve og dra Nock et par ganger før du setter den inn pilen for å sikre at den fungerer riktig.
 • Ikke vri Nock når den er i pilen, eller det vil sprette av inne i skaftet.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage hjemmelagde dekk skyllemiddel
  hvordan du justerer Shimano STI Shifters
  hvordan du gjør en flytende plattform mens du surfer
  den beste motorsykkelen riding briller
  elite badminton trening
  100 meter dash hemmeligheter
  hvordan du bruker bar slutten Shifters for recumbents
  hvordan sette vekter for en TaylorMade R7 425
  hvordan gjøre en god rampe
  hvordan bygge en vann volleyballbane