hvordan du justerer en Sturmey bueskytter 3 hastigheten tannhjul

hvordan du justerer en Sturmey bueskytter 3 hastigheten tannhjul

Sturmey Archer 3-trinns huber kom standard på mange gamle cruiser-stil sykler. Navene var kjent for sin lette vekt (for tiden), skiftende nøyaktighet, begrenset vedlikeholdsplan og brukervennlighet. Men når en Sturmey Archer 3-speed hub går ut av justering, kan en rytter kjøre inn i en rekke problemer, inkludert, men ikke begrenset til, tapte skift og vanskeligheter syklet i lavere gir. Men lære hvordan du justerer gamle Sturmey Archer hub, og det vil ri som nye igjen

Du trenger:.
10mm fastnøkkel.


en.
Sett sykkelen i et eget arbeid stå eller stasjonær trener slik at du kan snurre bakhjulet mens du arbeider. Hvis ingen av disse er tilgjengelig, sett sykkelen opp ned på sin styret og setet.
To.
Løsne fat adjuster låsemutteren ved hjelp av en 10mm fastnøkkel. Løpet justeringen er festet til navet kabelen på baksiden av sykkelen. Spinn fat adjuster mot klokken for å splitte kabelen i to.
Tre.
Spin skrur på sykkelen for å være sikker på at det er i laveste gir. Sett shifter spaken på styret i "gear 2" posisjon. Sett de to kabelen ender med fat adjuster. Fortsett spinning skrur og slå fat adjuster klokken sakte fram sykkelen skifter til andre gir.
Fire.
Spin fat adjuster to hele omdreininger forbi punktet hvor sykkelen skifter til andre gear. Bruk girspaken på styret for å skifte mellom de tre girene et par ganger. Hvis alt er vel, stram fat adjuster låsemutteren og gå ut en tur.


relaterte artikler


å ri en tilbakelent sykkel
kablet kontra trådløs sykkelcomputer
Hvordan velger jeg ungene elektriske gå handlekurver?
hvordan å sparke en død ball
san diego offentlige golfkøller
nødvendig golfutstyr
informasjon om jakt på hesteryggen i england
hvordan du velger et hjuloppheng foran for en sykkel
buck Creek Golf villaer i lengter, South Carolina
trailer kobling instruksjoner