hvordan du fullfører en nfl scorers tabell

hvordan du fullfører en nfl scorers tabell

Scoring en NFL kamp består av mange forskjellige funksjoner, fra å starte og stoppe spillet og spille klokker for å holde spilleren statistikk til å kunne annonsere at handlingen skal spore hvert lag sine timeouts. NFL scorers tabeller, som ligger i pressen boksen over spillefeltet av hvert stadion, også består ofte av en alternativ offisiell eller oppmann, samt en som er ansvarlig for i-stadion musikk og resultattavle grafikk.

Sett opp en NFL scoret tabellen.


en.
Koble resultattavle. Stor, in-arena lystavler trenger noen til å betjene dem, og denne personen (eller individer) må plasseres på scorers bordet. Lystavler sett av fans betjenes via en datamaskin eller programmering bord som viser ting som poengsummen for begge lag, samt tunet linjen, ned, verft til å gå og score av kvartalene. Det første trinnet i å sette opp en scorers bord er å plugge inn og teste funksjonaliteten til resultattavle enheten.
to.
Klargjør offentlige adresse systemet. Hver NFL team har en PA hallomann hvis jobb det er å kunngjøre resultatet av hver spiller over i-stadion høyttalere. PA annonsørene er ansvarlig for kunngjøring som utførte ballen eller fanget et pass, og hvor mange meter, samt hvem som var i på den takle. NFL PA annonsørene også kringkastet reklame og spesielle kunngjøringer knyttet til teamet. Som med resultattavle, er det viktig at PA høyttalere, mikrofoner og andre enheter er satt opp og testet godt før kickoff.
tre.
Line opp statistikere. Offisiell statistikere er avgjørende for alle NFL spill, som de gir forbundet kontoret og media med de riktige fakta og tall knyttet til hver spiller. Alle NFL scorers bord består av et bredt utvalg av statistikere som holder styr på alt fra total meter til meter per spille til straffer til kickoff tilbake til total lovbrudd til sekker. Noen statistikere, faktisk dobbelt-sjekke andre statistikere arbeid. De fleste av disse statistikken er inngått et datasystem-som betyr NFL scorers tabeller trenger rikelig med sitteplasser og statistikere å operere.
fire.
Gjør plass for andre. Det finnes ingen offisiell salkart for NFL scorers bord, som hvert lag dikterer der alle vil sitte. Men på toppen av statistikere, PA annonsørene og resultattavle operatører, i ligaen mandater som andre viktige tjenestemenn sitter ved bordet. Blant dem: Instant replay tjenestemenn, spotters for PA annonsørene og samfunnskontakt arbeidere som distribuerer statistikk fra bordet til trykk rad. Det er viktig at det er nok plass til alle.


relaterte artikler


hvordan å montere en slangeløse dekk på en felg
basketballbanen sikkerhet vegg polstring
er det lovlig å sparke en volleyball?
hvordan bygge en kopp stabling team
regler av fotball og fotball
Hvordan velger jeg ungene elektriske gå handlekurver?
den beste sykkelen kjeder
hvordan du bruker Shimano Sora
hvordan finne en pistol klubb
hvordan å lage en hjemmelaget rifle benk hvile