hvordan å feste føre tape til en golfklubb driver

hvordan å feste føre tape til en golfklubb driver

Det finnes mange skoler tanke på hvor du skal plassere tape på klubben din for å oppnå maksimal effekt. Tilsynelatende, alle amatører og profesjonelle golfere har sine egne teorier på dette. Bruk av føre tape til klubben din kan tillate deg å gjøre justeringer på området, selv om, huske på at du gjør dette mens du spiller en runde er ulovlig. Det kan også tillate deg å rette opp enkelte svinge feil, inkludert skjæring og hooking
en.
Cut 2-tommers strimler av bly tape. Antallet strimler vil variere avhengig av hvor mange det vil ta å rette svingen din. Plasser tapen langs baksiden av driveren, av klubbens hælen. Du kan plassere den på langs eller vikle den rundt på siden av driveren. Dette skal hjelpe deg å kutte ned på skiver. Kjøp tape fra en pro shop.
To.
Legg en stripe med tape i nærheten av driveren tå, hvor de fleste førerens tyngdepunkt ligger. Test din klubb ved å ta noen svinger i området. Du bør merke baller henge eller tegning med mindre hyppighet, samt høyere bane på stasjoner.
tre.
Legg tape til baksiden av driveren, mellom hæl og tå, og dermed øke svingvekt og la ballen til å hoppe av klubben din med en rett bane. Igjen, kan tape strimler påføres langs eller pakket rundt klubbens hodet.


relaterte artikler


sports agent regulering og valgbarhet
fekting i Idaho
tennis treningsprogrammer
hvordan man kan kjøpe signerte hockey drakter
forskjeller mellom silikon og latex swimcaps
hva er Solheim Cup?
hjemme øvelser for å forberede seg til golf sesongen
hva spillerne har slitt fotball trøye nummer 5?
skifer kontra ikke-skifer biljardbordet
ihsaa’s basketball regler