en tung speed bag trening for ryggmuskulaturen

en tung speed bag trening for ryggmuskulaturen

En tung speed bag er et enkelt stykke utstyr som du kan bruke til å oppnå resultater med en enkel treningsøkt. Ti minutter om dagen er alt du trenger for å tone og styrke dine armer, skuldre og øvre rygg muskler. Den nedre ryggmuskulaturen må støtte hele overkroppen under speed bag trening og vil tjene som en stabilisator

ett minutts mellomrom

Strike hastigheten posen kontinuerlig i et helt minutt. Etter ett minutt med slående, hvile i ett minutt. Fortsett vekslende minutters intervaller på slående og hvile i 10 minutter totalt.

Front Circle Punch

Bruk vanlig Front Circle punch for å slå speed bag. Din knyttneve gjør en liten sirkel som du slår med den ytre delen av hånden din. Som posen er rebounding mot deg, slå den med den andre hånden. Alternative hånd slår den ene etter den andre helt til ett minutt slående intervall er over.

Intensity

Strike hastigheten posen så mange ganger du kan i løpet av hvert intervall. I begynnelsen, vil 10 minutter med intens slående intervaller være vanskelig, men over tid øvre del av ryggen og armen muskelstyrke, koordinasjon og generelle kardiovaskulær helse vil øke.

Økt Intensity

Øk slående intervallet tid og slående hastighet å gjøre treningen mer intense. Dette resulterer i en intens brennende følelse i musklene. Dette er gunstig og fører til økt muskel definisjon og utholdenhet i armene, skuldre og øvre rygg.

Bag Størrelse

Større fart poser er mer gunstig for styrke og kraft utvikling, mens mindre poser er produktive for fart og koordinasjon . Du kan øke din utholdenhet med enten størrelse. Fjorten av 9 inches er den største tilgjengelige posen, mens 6,5 av 4 inches er den minste.


relaterte artikler


hvordan bygge en vann volleyballbane
stor fotball øvelser
typisk treningsøkt for speed svømming
baseball lille league sommerleire i pennsylvania
hvordan å reparere jakt støvel såler
hvordan spille fotball: Målet med spillet
hvordan diagrammet for tennis kamper
vekt vest vertikale traininig øvelser
hvordan du rengjør mugg ut av bilen møbeltrekk
hvordan å sammenligne golfutstyr for kvinner