Shimano hologram sveiv instruksjoner

Shimano hologram sveiv instruksjoner

Shimano Hollowtech krank-ofte (og feilaktig) kalt Hologram sveiven-er kjent som en av de letteste, stiveste skrur på markedet. Installere en Hollowtech krank på sykkelen din kan gi deg bedre kraftoverføring til bakhjulet og en lettere sykkel, som betyr en raskere, mer hyggelig tur. Spar tid og penger over at den lokale sykkelbutikk installere et sett med Hollowtech skrur, og installere dem selv hjemme

Du trenger:
Sekskantnøkkel satt
. Hollowtech crankset.
Shimano kranklager verktøyet.
Crank avtrekker.
Shimano krank skiftenøkkel.


en.
Sett sykkelen i et eget arbeid stå eller opp-ned på styret og setet, slik at du kan snurre bakhjulet fritt mens du arbeider.
to.
Ta sveiven bolt på begge sykkelens krank armer med en 8 mm sekskantnøkkel. Bruk en sveiv avtrekker for å trekke krankarmene fra bunnen braketten, la kjeden henge fra front giret. Løsne og fjerne både kranklager kopper ved å vri dem mot fronten av sykkelen (med klokken på høyre side, mot klokken til venstre) med en bunn brakett verktøy.
tre.
Installer drive-side Hollowtech kranklager cup ved å tre den mot klokken til stasjonen siden av den nederste brakett skall. Installer den ikke-drive-side kranklager cup ved å tre den med klokken inn i den ikke-stasjonen side av bunnen brakett skall. Stram både kopper med en bunn brakett verktøy.
Fire.
Sett spindelen på stasjonen-side Hollowtech krank arm inn i bunnen braketten. Vikle kjettingen rundt nedre chainring og skyve spindelen hele veien gjennom bunnen knekten til den kommer ut av ikke-stasjonen side.
fem.
Fest non-drive-side Hollowtech krank arm til spindelen på de ikke-stasjonen siden av bunnen braketten. Tre gummi beskyttelseshetten inn i enden av spindelen og stram den med en Shimano krank skiftenøkkel. Stram de to festeboltene på ikke-drive-side krankarmen ved hjelp av en 5 mm sekskantnøkkel.


relaterte artikler


Switchblade divot verktøy
hvordan å demontere et friløp
hvordan sette opp en Shimano e-type derailleur
hvordan du bruker en syv-trinns grip shift med en seks-trinns derailleur
power skating øvelser for hockey
Shimano hologram sveiv instruksjoner
hvordan kjøre et straight-stasjon
hvordan du spiller Nassau golfspill
hvordan å lage en fotball resultattavle
når ble streetball begynne?