hvordan man kan måle slitebanen liv på en sykkel dekk

hvordan man kan måle slitebanen liv på en sykkel dekk

Sykkel er en stadig mer populær sport, fritidsaktivitet og transportform. Som en bil, trenger en sykkel for å bli opprettholdt. En av de viktigste komponentene for å inspisere og vedlikeholde på en sykkel er dekkene. Vet levetiden på dekkene. Visuelt undersøke dem hver gang du kjører til adekvat måle slitebanen liv på dekkene, slik at du kan erstatte dem ved behov
en.
Klokke din kjørelengde og kjenner din dekktype. Levetiden til sykkel dekk varierer avhengig av produsenten, den type ridning du gjør, vekten din, hvor varmt det er, og dekktrykk vedlikehold, blant annet. Generelt sett, sykkel dekk varer vanligvis mellom 1. 500 og 2. 500 miles.
To.
Kontroller dekkene regelmessig for klumpete utseendet eller rifter i dekket stoffet. Disse tyder på ujevn slitasje, noe som vanligvis betyr at levetiden for et dekk nærmer seg slutten.
Tre.
Inspisere dekkene for slitasje hvis du rir på en terrengsykkel. Terrengsykkel dekk bør ha tykke, dype spor. Hvis dekket er noe sted nær å bli glatt, dekkene trolig må byttes. Dette er ikke en god måle med en vei sykkel dekk, da disse dekkene er ment å bli mye jevnere.
Fire.
Hvis dekkene regelmessig får leiligheter, det er ofte et tegn på at de har nådd slutten av sin levetid.

Tips og advarsler


 • opprettholde riktig trykk i dekkene, basert på din sykkel type og merke, og vekten din. Fix noen gnir hjulene til å forlenge levetiden til sykkeldekk.


 • relaterte artikler


  Hvordan kan jeg spille amerikansk fotball?
  hvordan du kan lage dine egne plattinger
  hvordan du installerer en golf cart frontruten
  hvordan søke idrettspsykologi i college idrett
  bredt mottaker hastighet treningsøkter
  hvordan å sammenligne ski hjelmer
  baseball MVP liste
  hvordan du gjør en flytende plattform mens du surfer
  skiklær stoff typer
  yamaha razz ytelse tips